Pages

Monday, February 20, 2012

Kenduri Kawen (Anak En. Malek)

Salam semua...Hari ni aku nak cite pasal kenduri kawen anak kawan ofis aku nih.. Ayah dia nama En. Malek.. En Malek ni department Qashe sebelah jek ngan dept aku... Aku nak share lah sket gambar2 yg secara sengaja mahupun tak semasa aku kat majlis nih.. Jom layan kawan2...
Ni 2 org HERO MALAYSIA... (HAFIEY & RIZQ)

Dah boleh jadi ibu la Cik Fiza
Ni pun ada talent jadi mama dah
Pasaqngan Romantis Pn Nisa' & En Romezam
En. Hafsham dan kawannya

Ibu Ila menyuap makanan anak kesayangannya
Gembira betol Cik Zeela kita nih..hehe
Ramainya orang
Anak aku ngan ila ni sebaya.. tapi anak ila comel jek... ikut ibu n ayah dia la kot.. anak aku nampak berisi hehe macam aku kot...mengembang jek..hahahaha Ape2 pun majlis en malek ni agak meriah la dgn keletah DJ yang diimport.. Kaler tema purple.. Bile datang sini, kebanyakkan yg dtg kitaorg kenal sbb dah dok satu opis... ape2 pun tahniah en malek dapat menantu sulung (^_^)V.

4 comments:

  1. nama asben saya salah..actually "romezam"..nk kena saman nie..hihiii

    ReplyDelete
  2. hahahahahaa akan dibetolkan kemudian... jangan saman dulu..kih kih kih

    ReplyDelete
  3. Wahhhhhh... membesar dengan sihat anak yana.... syukurrrrrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. k lieya jgn tunggu lama2 k..

      Delete